فایل های دسته بندی صنایع غذایی - صفحه 1

تحقیق در مورد فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا

مقدمه مواد غذایی را می توان با استفاده از فرآیندهای حرارتی یا غیر حرارتی نگهداری نمد.

قیمت : 2,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق در مورد فن آوري نوين خشك كردن

دربسياري از فرايندها خشك كردن يك كار سخت و مهم است . يك بررسي پژوهشي نشان داد كه در سال 1985 در آمريكا 4/2 كواد , افزون بر 20 كواد نيرو براي خشك كردن مصرف شده است .

قیمت : 2,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق در مورد روش جلوگيري از اسراف و كاهش ضايعات

موضوع اتلاف و اسراف موضوع مهمي است كه با پيدايش انسان همواره در زندگي فردي و اجتماعي مطرح بوده است

قیمت : 2,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق در مورد اسفناج

استاندارد نگهداري اسفناج در سردخانه كه به وسيله كميسيون فني بررسي و كنترل روش‏هاي نگهداري و تدوين شده

قیمت : 2,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق در مورد دوغ

دوغ در بطری پلاستیکی در ارمنستان. بر روی آن با حروف ارمنی و حروف سیریلیک «تان» نوشته شده است. دوغ نام گونه‌ای نوشیدنی لبنی است.

قیمت : 2,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق در مورد سنجش نسبت درصد چربی شير

روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير به سه دسته تقسيم می گردند:

قیمت : 2,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق در مورد بسته بندی مدرن مواد غذایی

آن چه در این جا می خوانید فکری نیست که تازه در ذهن ما شکل گرفته باشد .

قیمت : 2,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق در مورد بسته‌بندي مواد غذايي

ماشينهاي مورد استفاده جهت بسته‌بندي مواد غذايي امروزه در طرح تيپهاي متفاوت ساخته و مورد استفاده قرار مي‌گيرند

قیمت : 2,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق در مورد بسته بندی و بازاریابی

بسته بندی چهره كالاست. در یك تقسیم بندی كلی، سه سطح اصلی می توان برای هر كالا در نظر گرفت.

قیمت : 2,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

1 - 2 - 3قبلی · بعدی