تحقیق در مورد فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا
مقدمه مواد غذایی را می توان با استفاده از فرآیندهای حرارتی یا غیر حرارتی نگهداری نمد.
قیمت : 2,500 تومان
توضیحات بیشتر دریافت فایل
تحقیق در مورد فن آوري نوين خشك كردن
دربسياري از فرايندها خشك كردن يك كار سخت و مهم است . يك بررسي پژوهشي نشان داد كه در سال 1985 در آمريكا 4/2 كواد , افزون بر 20 كواد نيرو براي خشك كردن مصرف شده است .
تحقیق در مورد روش جلوگيري از اسراف و كاهش ضايعات
موضوع اتلاف و اسراف موضوع مهمي است كه با پيدايش انسان همواره در زندگي فردي و اجتماعي مطرح بوده است
تحقیق در مورد اسفناج
استاندارد نگهداري اسفناج در سردخانه كه به وسيله كميسيون فني بررسي و كنترل روشهاي نگهداري و تدوين شده
تحقیق در مورد دوغ
دوغ در بطری پلاستیکی در ارمنستان. بر روی آن با حروف ارمنی و حروف سیریلیک «تان» نوشته شده است. دوغ نام گونهای نوشیدنی لبنی است.
تحقیق در مورد سنجش نسبت درصد چربی شير
روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير به سه دسته تقسيم می گردند:
تحقیق در مورد بسته بندی مدرن مواد غذایی
آن چه در این جا می خوانید فکری نیست که تازه در ذهن ما شکل گرفته باشد .
تحقیق در مورد بستهبندي مواد غذايي
ماشينهاي مورد استفاده جهت بستهبندي مواد غذايي امروزه در طرح تيپهاي متفاوت ساخته و مورد استفاده قرار ميگيرند
تحقیق در مورد بسته بندی و بازاریابی
بسته بندی چهره كالاست. در یك تقسیم بندی كلی، سه سطح اصلی می توان برای هر كالا در نظر گرفت.